Minggu, 08 November 2009

BI SARBO'AH

Bi Sarbo'ah tukang gorengan keliling, maneh na pas balik ngider jualan gorengan ujug-ujug di tengah jalan ngarasa teu kuat mules jeung hayang Pipis, akhirna manehna abus ka kebon trus nagog handapeun tangkal Caringin nu diluhurna aya budak leutik keur ulin na tangkal

BI SARBO'AH : " duuhh untung we masih bisa ka tahan keneh jd teu ki'ih na calana ". (bari ngomong sorangan )

BUDAK : " asik aya hiburan..( Seuri di tahan bari no'ong Bi Sarbo'ah nu keur Pipis ) ".

BI SARBO'AH : " duuh aya ku nikmat ki'ih teh...( geus kitu tuluy manehna hitut brat, bret, brot )

BUDAK : " ( teu sadar nyeletuk ) ih dasar aneh geus pipis teh malah hitut brat, bret, brot ".

BI SARBO'AH :" eehh..naha teu apal kitu Ujang..?? apanan Hujan Oge Sok Jeung Guludug na ". ( bari ngaleos da era teu nyangka aya budak di luhur tangkal )

BUDAK : " Dasar Weureu..".( bari nutupan irung da hitut na bau kacida )

2 komentar:

  1. hahahaaaaaaahhahhhahaha...hahahahaaa...saraaaaafffff....

    BalasHapus
  2. hahahaaaaaaahhahhhahaha...hahahahaaa...
    saraaaaafff.....dasar dadul....hahahaa

    BalasHapus