Minggu, 08 November 2009

HAYANG EUREUN NGAROKO..!!!

Si Sumad ngarasa rudet, unggal poe batuk wae teu eureun2 saking ku loba teuing ngaroko. akhirna si Sumad indit ka Dokter nu maksudna rek konsultasi masalah kesehatan

SUMAD : " dok, simkuring teh batuk wae gara2 ngaroko, kunaon nya..??".

DOKTER : " ooh atuh mun kitu mah bapak ti mulai ayeuna kedah eureun ngaroko".

SUMAD : " da ayeuna oge tos tiasa eureun ngaroko mah".

DOKTER : " trus mun tiasa eureun mah sae atuh..trus nu jadi masalah ayeuna naon..??". ( bari bingung )

SUMAD : " masalahna tiasa eureun teh ku cara mun bade ngaroko trus eta roko na di coelkeun heula kana Tai Kotok ".

DOKTER : " nya sae atuh teu nanaon mun kitu mah, janten bapak moal daek ngaroko da jadi geuleuh".

SUMAD : " Muhun dok, ngan nu janten masalah ayeuna simkuring janten kabiasaan nyolek Tai Kotok...kumaha nya dok.??".

DOKTER : " atos we sakalian Lamot tah Tai Kotok teh ku Bapak.....( keuheul bari ngaleos )

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar