Minggu, 08 November 2009

HUNIDUN VS NU GELO

Si Hunidun balik ngadu hayam bari jeung eleh...manehna balik bari ngelek hayam trus ngaliwat hareupeun nu gelo nu keur cicing handapeun tangkal jambu, geus kitu di carekan ku nu gelo eta..

NU GELO : " iih aneh jelema teh, ulin bari mawa monyet ". ( bari nyaliksik bu'uk na nu gimbal )

SI HUNIDUN : " Geus puguh maneh nu gelo mah, hayam disangka monyet ". ( bari keuheul da keur aral gara2 ngadu hayam eleh )

NU GELO : " Ih meuni Ge-er, bari na oge uing mah keur ngomong jeung tangkal jambu lain jeung maneh...iihhh, dasar nu gelo amuk2an sorangan ". ( bari seuri nyikikik trus keprok )

HUNIDUN : " Maneh Nu gelo mah koplok..( bari beureum beungeut da meureun era )

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar