Minggu, 08 November 2009

SI KARNIDUN

Si Karnidun Bobogohan jeung budak Pa Haji nu terkenal Galak di hiji lembur, geus kitu si karnidun di panggil ku Pa Haji gara-gara ngahamilan budakna nu anyar kaluar SMU..

PAK HAJI : " Cik uing rek nanya, bener maneh nu ngahamilan Si Ety Budak uing..??".

KARNIDUN : " Muhun pak leres, emang na kunaon kitu pak..? ( beungeut tanpa dosa )

PAK HAJI : " Yeuh..emang maneh teu mikir kitu budak uing teh leutik keneh, kumaha mun ke kaguguran kandungan, emang maneh rek tanggung jawab..??". ( bari nyarekan jeung tutunjuk )

KARNIDUN : " teu nanaon da abi mah tangung jawab mun si Neng kaguguran mah".

PAK HAJI : " Tanggung Jawab Kumaha..??".

KARNIDUN : " Muhun, pami si Neng Kaguguran abi bade Tanggung Jawab ngadamel deui nu enggal kanggo gentos na ".

PAK HAJI : " Na sia teh nurustunjung kalakuan teh..!!!". ( bari ngacungkeun bedog )

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar