Kamis, 27 Oktober 2011

BANCI EDAN

Sebut we ngarana mah Neng WINA, ngaran aslina mah WINARTO NOTONOGORO SASTRO WARDOYO, manehna teh katelah BANCI nu geus PERMANENT lahir Bathin...

Hiji mangsa manehna nganterkeun nu Maot ka pemakaman, beres acara pemakaman manehna nanya ka Pak Haji nu kabeneran leumpang gigireun manehna bari balik..

BANCI : " Pak Haji, teu nanaon simkuring naros..?" ( bari siga nu sieun ku pak Haji )

PAK HAJI : " Teu nanaon atuh Kasep, eehh geulis...eehh..naon atuh nya nu pantes..?" ( bari bingung da meureun kakara ngobrol jeung banci )

BANCI :" kieu Pak haji, simkuring mah apanan rumaos Banci, janten bingung pami ke maot teh disebut na naon..? apanan Lalaki mah mun maot disebut ALMARHUM, mun istri ALMARHUMAH, tah trus ke mun simkuring maot disebut na naon..?" ( bingung bari sedih plus menerkeun bulu panon nu nyengled )

PAK HAJI : " ( bingung bari ngegelan sorban ), akhirna Pak Haji nyeletuk " nya meureun mun didinya maot mah paling disebut ALMUNIUM." ( wajah kalem tanpa dosa )

BANCI : " Haar ari Pak Haji, Apanan uing mah BANCI lain PANCI....dasar haji tukang kiridit....!!! ( ngadilek bari manyun, geus kitu ngabalangkeun Sendal bari lumpat da meureun manehna ngamuk )

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar