Kamis, 27 Oktober 2011

KALAKUAN BARUDAK SAKOLA

Sebut we si Kirun jeung si mahmud keur ngopi di saung bari carita ngalor ngidul tentang kajadian2 ayeuna sampe kajadian2 baheula nu matak sono...

KIRUN : " Dipikir2 mah asa lieur euy ningali budak sakola zaman ayeuna." ( bari gegetret da maklum bu'uk na meureun loba kutu )

MAHMUD : " Naha kumaha kitu euy...???".

KIRUN : " Eta ningali kalakuan barudak sakola dilembur uing ayeuna mah asa balangor pisan, bayangkeun we atuh eta di sakola teh budak awewe na geus teu marake BH, trus budak lalakina sok beuki ngarinum."

MAHMUD : " Tapi mun ceuk uing, eta mah Kepala Sekolah jeung Guruna we teu tegas ka murid, jeung teu mere aturan nu matak murid2 sieun jeung nurut." ( ngabahas serius maklum manehna kitu2 oge Sarjana Hukum )

KIRUN : " Hu'uh na kitu na mah, tp da murid oge teu bisa disalahkeun kitu wae ."

MAHMUD : " Nya ceuk uing mah eta murid tetep salah, da mun balener mah kalakuan na moal kitu... tapi euy , dimana eta sakolaan nu kitu..?" ( nanya semu panasaran oge )

KIRUN : " Eta euy di Sakola TK HARAPAN BANGSA."

MAHMUD : " Haaarr ari silaing Kirun, hanas ku uing di banungan ." ( keuheul bari ngarawel udud )

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar