Kamis, 27 Oktober 2011

PERATURAN ANYAR MOTO GP

sa geus aya kajadian kecelakaan pembalap SIMONCELLI, akhirna Panitia MOTO GP nyieun peraturan anyar jang Balapan, demi keselamatan para Pembalap.

PERATURAN ANYAR MOTO GP diantarana nyaeta :

1. Sesama pembalap teu Meunang silih nyalip / mendahului.

2. Tiap Sirkuit wajib masang Polisi Tidur tiap 100 meter.

3. Tiap Pembalap wajib ngajalankeun motorna dina Kecepatan max. 10km/jam.

4. Setiap Pembalap Wajib Melong spion plus ngahurungkeun lampu sen mun tiap rek nikung.

5. Peraturan terakhir, Setiap Pembalap kudu make HELM Ganda, meh aya cadangan mun nu hiji coplok pas pembalap keur kabeneran labuh / tisoledat.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar