Kamis, 05 November 2009

AKI-AKI LALAJO BIOSKOP

duh dasar kalakuan aki-aki mah da meureun loba poho jeung loba teu kahaja....eta we pas manehna di ajak lalajo ka bioskop ku minantu na aya wae tingkah polah nu pikaseubeulun teh..
bari lalajo manehna dahar cemilan, pas geus beak cemilan manehna ngadahar permen karet nu akhirna jadi rariweuh...

MINANTU : " abah keur naon eta cicing di kolong Korsi..?"

AKI-AKI : " ah teu nanaon ujang, ngan ieu we abah milarian permen karet abah nu teu kahaja murag." ( bari terus kokoreh neangan permen karet nu murag )

MINANTU : " aduh... keun we atuh abah permen karet urut mah ulah di teangan, yeuh di gantian ku permen anyar." ( bari ngasongkeun permen karet nu anyar )

AKI-AKI : " Lain kitu Ujang, Abah mah lain ku neangan teuing permen karet na, tapi eta neangan Huntu Palsu abah nu nempel dina perman karet na." ( tetep neangan bari totonggengan )

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar