Kamis, 05 November 2009

CURHAT DOKTER

Aya 2 orang dokter curhat,,,manehna ngobrolkeun masalah percintaan..

Dokter 1 : duuh simkuring mah aneh asa kakara aya nu naksir pasien sorangan

Dokter 2 : waduh sae atuh aya nu naksir mah, simkuring mah teu pernah aya nu naksir padahal pasien teh karasep pisan...

Dokter 1 : muhun euceu puguh ieu ge bingung, asa na mah di antep ku simkuring oge, ngan lami2 mah asa jadi nyaa'ah ka eta pasien teh,,,tp damoal mungkin mun simkuring kedah ka eta pasien mah..

Dokter 2 : naha moal mungkin..?? teu nanaon euceu da cinta mah teu mandang antara psiean jeung dokter, cinta mah da urusan perasaan..

Dokter 1 : ( bari bingung ),,duuuh kumaha atuh nya ..??

Dokter 2 : kumaha naon na euceu...?? ari euceu nya'ah mah ka eta pasien sok we jadikeun...( bari mere semangat )

Dokter 1 : sanes kitu euceu,,,apanan euceu oge terang simkuring teh Dokter Hewan...!!!

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar