Kamis, 05 November 2009

AKI - AKI SIAL

Dina hiji kapal layar aya budak leutik anakna konglomerat tikunclung ka laut, geus kitu eta indungna gogorowokan bari menta tulung supaya anakna di salametkeun ku jelema nu aya didinya..

pas jelema kabeh geus ngarumpul nempo eta budak keur kokosehan dina cai... ujug2 gajleng we...aya Aki-aki ngajleng bari nyalametkeun eta budak

kacaritakeun eta budak na geus di bawa deui kana kapal, trus indung na budak eta ngomong kieu :

Indungna : " Abah hatur nuhun pisan nya, abah kersa nyalametkeun pun anak, kinten2 abah hoyong hadiah naon ti euceu..??.."

Si Aki : " Ah abah mah teu peryogi nanaon euceu,,ngan hiji we abah mah hayang apal, saha tadi jelema nu nyuntrungkeun abah sampe nyemplung ka laut...???! ( bari beungeut jamedud jeung keuheul trus neangan jelema nu nyuntrungkeun manehna )

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar