Kamis, 05 November 2009

NENG MAWAR

aya awewe bangor tatangga uing sebut we ngarana Neng Mawar ( nami lengkap na Mawarsih ), hiji mangsa maneh na curhat masalah teraphy kecantikan ka babaturan na nyaeta Neng Wina ( nami lengkap na WINARTO )...

MAWAR : " Duh abi mah terus terang kapok theraphy ka dokter mah ".

WINARTO : " naha kunaon..?? apanan ceunah resep da pedah dokter na kasep ".

MAWAR : " Nya sih emang kasep, awal na mah abi resep tapi ayeuna mah asa hoream ka ditu deui teh ".

WINARTO : " Naha kunaon..?? asa aneh ongkoh resep ka dokter na tp embung datang deui ka dinya..?". ( bari bingung mikiran kalakuan neng mawar )

MAWAR : " sok we bayangkeun, piraku abi geus daek sare di titah ku manehna bari di cagap jeung di suntik, tp kunaon akhirna jd abi nu kudu mayar..??".

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar