Kamis, 05 November 2009

TUKANG BECAK

Aya Tukang Becak, sebut we ngarana Mang Sarwon ( ngabeca poe salasa jeung rebo kliwon )...maneh na geus balik nga beca mampir ka tukang Gado-gado..geus kitu langsung manehna pesen gado2 da teu kuat lapar

T. BECAK : " bu meser gado2 sa porsi, tp Rp.1000 eun we nya".

T. GADO2 : " Har piraku saporsi ngan meuli Rp 1000..?". ( bari jamedud )..mun sarebu mah atuh teu make sayur jeung endog..".

T.BECAK : " wios lah bu teu pake sayur oge, teu kuat lapar pisan ".

kacaritakeun pas geus re kmaghrib si T.Becak eta rek balik trus ngaliwat deiu ka T.Gado2, akhirna si T.Gado2 manggil da emang keur nungguan becak

T.GADO2 : "Mang anterkeun ibu ka Jl. Kerewed ...". tp ongkos na Rp. 1000 we nya..??".

T. BECAK : " mangga bu, sok calik.."

pas keur di jalan eta arah ka Jl. Kerewed teh mudun pisan jeung loba gawir / jurang ...akhirna eta becak jalan na kebut pisan siga nu kasetanan, si T.Gado2 ngagorowok..

T.GADO2 : " maaannngg,,,ulah tarik teuing ibu mah sieun ti jungkir ka jurang.." ( bari gogorowokan )

T. BECAK : " ah wayah na we bu, da td oge abi meser gado-gado ka ibu ari ngan ukur Rp.1000 mah teu make sayur...jadi ayeuna oge ibu naek Becak abi ongkos na Rp. 1000,- mah teu make REM.". ( bari tuluy beuki kebut becak na

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar