Kamis, 05 November 2009

CERAMAH MODERN

ieu carita sabenerna teu nyambung jeung judul,,tp bae lahngarana oge ngacaprak bebas rek teu nyambung oge, ngan nu pasti mah kieu caritana :

Sebut we Neng Warti'ah asli orang lembur Cikuda Engklak, manehna konsultasi masalah jerawat tp salah na maneh na malah konsultasi ka Ustadz, da maklum meureun ari di lembur mah hese neangan dokter...tp ku sabab salah konsultasi nu aya malah di ceramahan ku eta ustad..kieu ceunah :

WARTI'AH : " Pa Ustad, abi teh kadieu bade nyuhunkeun cai nu tos di pasihan do'a ku pa ustadz "

Ustadz : " naha kunaon kitu neng..?? neng teh aya nu nyantet..??

WARTI'AH : " Sanes pa ustad, ieu simkuring teh timbul jarawat seu'eur pisan dina muka abi nu asalna mulus, manawi pa ustad aya obat na..?".

USTADZ : " naha ari neng...neng teh kedah na bersyukur aya jerawat dina muka neng, da Alloh SWT mah adil ".

WARTI'AH : " naha kumaha kitu pa ustad..?? ( bari bingung jeung lieur )

USTADZ : " yeuh neng, sok pikir ku neng..kumaha mun eta jarawat jadi na bujur.? meureun neng mun rek ngabucatkeun jarawat bari ngaca teh kudu nonggeng da meh kaciri..?? komo deui meureun mun neng rek di Facial ka Salon..atuh meureun sarua kudu bari nonggeng..?? kira2 aya kitu Salon nu daek meuseul na..??

WARTI'AH : " duuhhh...( beuki bingung ngabayangkeun jarawat dina bujur trus kudu nonggeng )

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar