Kamis, 05 November 2009

PEDAGANG ASONGAN

Duuh gusti mudik ayeuna mah bener2 cape, macet trus tiap angkutan pinuh ku penumpang nepi ka paseudek2, Pedagang Asongan sampe ka jiga siraru rabeng ti ditu ti dieu...
sok karunya ari nempo nu kitu teh jd asa hayang pangmeulikeun truck kontainer jang ngangkut penumpang nu rek mudik / arus balik..!!!

jeung eta aya nu watir pisan mah Tukang Asongan di gebugan ku kabeh penumpang Elf jurusan Tasik - Bandung sampe ka akhirna di amankeun ka Kantor Polisi. pas di kantor Polisi ditanya :

POLISI : " kunaon akang sampe ka di gebugan kitu..?? didiinya teh copet atawa calo nu sok maksa..??

PEDAGANG :" duka bapak abi oge bingung ujug2 di gebugan gara2 nawarkeun dagangan ka jero Mobil Elf...( bari nyepengan beungut nu barenjol )

POLISI : " Ah piraku nawaran dagangan sampe ka di gebugan kitu..?? na silaing dagang naon atuh..dagang Narkoba..??

PEDAGANG : " ah mung teu sapira bapak,,,simkuring " Dagang TARAJE " di jero Elf nu pinuh penumpang, da niat mah sugan we Payu meh aya bekeul jang Budak..!!

1 komentar:

  1. Ajig..Hahahaa teu etis dagang taraje na jero elf mah! Hahaha

    BalasHapus