Kamis, 05 November 2009

BUDAK SI ABAH

si abah Jualan Cendol geus 2 taun di hiji Universitas swasta terkenal, sampe ka si abah eta terkenal ku kabeh mahasiswa tiap angkatan..
kusabab si abah terkenal ku mahasiswa, tungtungna aya hiji mahasiswa panasaran hayang nyaho saha si abah nu sabenerna, akhirna mahasiswa eta nanya :

MAHASISWA : " Abah, Dupi abah icalan tos sabara taun..??

ABAH : " Aya panginten kana 20 Taun mah.."

MAHASISWA : " Wah lami pisan nya bah, gaduh putra sabara hiji..??

ABAH : " Gaduh 3 sadayana pameugeut, nu hiji mah di TRISAKTI, nu kadua di UI, nu katilu di ITB..".

MAHASISWA : " ( bari ngahuleng da reuwas )...wah abah teh geuning putra na Hebat sadaya Kuliah di Universitas unggulan". ( bari gogodeg da salut ka si abah )

ABAH : " Ah, teu kuliah cep..da sami we model abah JUALAN CENDOL". ( dijawab tenang bari ngaladangan cendol ).".

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar