Kamis, 05 November 2009

TUKANG BECAK NYASAR

Aya Tukang Becak Anyar ( maklum mun hujan sok di plastikan awak na ) ..maneh na karak poepertamamangkal didinya( maklum manehna perantau di lembur eta ).

hiji mangsa aya Mang EMED (lain ngaran aslina ), maneh na balik gawe lembur di kantor, manehna sok biasa leumpang ti kantor kai mahna ( pajar teh olah raga peuting ceunah ),,tp harita mah saking ku cape manehna balik naek becak eta, akhirna aya tawar menawar :

Mang EMED : " Kang bade narik moal ?".

Tk. BECAK : " Mangga kang, bade kamana..??".

Mang EMED : " ka Ci Sangray sabaraha..??

Tk. BECAK : " alah tebih eta mah kang, kumaha mun 10 rebu..??"
Mang Emed : " Mangga atuh sok lah jadi ".

kacaritakeun becak geus jalan...

Mang EMED : " belok kiri mang, kanan, lurus, kanan, belok kiri, nu aya kios roko belok kanan kang, trus kang..parapatan itu ka Kiri, trus kanan deui kang...tah kiri stop didieu kang ". ( pas turun langsung ngasongkeun duit Rp. 10.000,- )

Tk. BECAK : " aduh kang..( bari cicing teu narima duit )

Mang EMED : " nakunaon mang..?? masih keneh kurang..? yeuh atuh tah di tambahan jadi 20rb..

Tk. BECAK : " abi mah masing di tambihan janten 500rb oge moal nampi ".

Mang EMED : ( bari bingung ) ..na kunaon atuh mang..? ari mang hoyong sabaraha..??".

Tk. BECAK : " sanes hoyong sabaraha, tp api mah hoyong Uih tp bingung ke abi uih na ieu jalan ka mana.??". ( bari sedih da bingung teu apal jalan balik )..

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar