Kamis, 05 November 2009

TARANG LECET

Peuting Kamari Mlm Jum'at, Mang Tohir tukang ojeg meunang muatan awewe geulis nu samemeh na pernah di anter ka tempat nu aneh jeung angker.

harita mah mang Tohir nyangka eta awewe teh Jurig sampe ka harita mah ngajalankeun motor kebut trus eta awewe di aclengkeun na motor sampe ka murag.

pas tadi peuting panggih deui bari sa acan di tarik di tempoan heula suku na bisi teu napak.
akhirna pikir Mang Tohir ( ah ieu mah napak suku na jd lain jurig)...
akhirna di tarik we sesuai tujuan eta awewe...tapi saparat jalan ditanya :

Mang TOHIR : " Bade kamana neng weungi kieu, bade ka terminal..?? ".

AWEWE : "ah teu kang bade ameng ka rerencangan kaleresan aya peryogi, mung bumi rerencangan na caket kebon awi nu di pas belokan cukang."

Mang TOHIR : " (bari rada reuwas, tp manehna mikir ieu mah pasti jelema )..eh neng.. dupi neng teh nu kamari sanes..?? nu numpak ojeg akang sampe ti guling..??"

AWEWE : muhun akang, emang kunaon kitu akang..?? bade ngebut deui jiga kamari.??

Mang TOHIR : " aduh punten neng, kamari teh akang kebut saking ku reuwas.... da sugan teh neng ieu jurig, boromah akang ngebut sampe ka nyuntrungkeun neng ka jalan."

AWEWE : " Muhun ih si akang mah, gara2 kamari ngebut trus neng labuh ieu sampe ka Tarang Lecet, akang mah tega..!!
keur mah Neng teh, Waos tos Ronges... Tonggong Neng geus Bolong, gara2 kamari ngalahirkeun dina Tonggong...ka tambah ayeuna Tarang Lecet ".

Mang TOHIR : " Ju,,,ju,,,JUUUUUUUUUURRRIIGGGGGG ( bari ngagorowok trus motor na nyungseub na kebon sampeu ) bari pingsan keneh sampe ka 3 poe gara2 eta.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar