Kamis, 05 November 2009

PASIEN R.S.J

Kacaritakeun aya hiji pasien RSJ nu geus rek cageur..maneh na menta hayang balik, akhirna maneh na ngomong ka dokter jaga

PASIEN : " Pak Dokter...Kenging teu abi uih ayeuna..??".

DOKTER : " Na kunaon maneh hayang balik..emang maneh geus cageur?".

PASIEN : " abi teh hoyong Uih soalna bade ngalamar, da abi bade nikah,,ceuk dokter kumaha abi tos damang teu acan..??"

DOKTER : " Oh ari kitu mah berarti maneh geus cageur da soalna boga niat hayang kawin, berarti geus norma, tp ke mun maneh geus kawin kira2 eta pamajikan rek di kumaha keun..??".

PASIEN : " Paling ku abi mah rek di candak we kadieu kanggo di urus ku dokter, maklum da calon istri abi eta nu gelo keneh...".

DOKTER : " Dasar weureu...!!! ( bari ngaleos )

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar