Kamis, 05 November 2009

TUKANG HAYAM VS SUPIR MULES

Aya supir nu rusuh rek balik gara2 mules,,manehna pabeulit ngajalankeun mobil siga nu di udag jurig,,,
pas keur di tikungan manehna mengkol keun mobil tekor sampe ka nabrak kandang hayam,,sampe ka hayamnu dina kandang paeh kabeh..

akhirna manehna turun niat rek sasadu ka nu boga kandang na :

SUPIR : bapak, punten abi teh kacelakaan,,tp bapak tong hariwang ku abi pasti di gentosan

TK. HAYAM : " ( bari jamedud ) emangdidinya bisa kitu ngagantian kabeh hayam nu aya dina kandang,,,mangkaning eta hayam jalu hungkul

SUPIR : " ulah hariwang pak abi mah jalmi na tangung jawab, sok bapak hoyongdi gentosan sabaraha..??"

TK. HAYAM : " ah pokona mah hayang di gantian deui ku hayam nu bibit na model hayam nu paeh eta...!!! ( bari ngambek )".

SUPIR : " aduh ari kitu mah sesah milari na, kumaha atuh carana nu gampang ..??".

TK. HAYAM : " gampang, tuh di tukang aya hiji deui hayam bikang na ( bari nunjukeun kandang nu hiji deui )

SUPIR :" hah...teu salah..?? ( reuwas bari langsung pingsan da ngabayangkeun kudu kumaha jeung hayam bikang eta )."

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar