Kamis, 05 November 2009

SI KOSIN NONTON BIOSKOP

Si Kosin lalajo Film di bioskop, manehna merhatikeun film eta sampe ka serius pisan.....

pas dina adegan salah sahiji film eta kacaritakeun aya awewe nu rek ganti baju, awewe eta geus muka keun baju, trus muka BH, ngan pas rek muka BH eta awewe na Film teh ujug2 pindah tempat, nyumput kana dekeut mobil nu keur parkir...!!

si Kosin akhirna keheul gara2 aya mobil parkir, kacaritakeun isuk na si kosin indit deui lalajo euweuh ka bosen, sampe ka di tanya ku Penjaga Karcis na..:

PENJAGA : " aeh geuning akang nu kamari, naha kunaon nonton deui teu bosen kitu kang..??

KOSIN : " Ah teu ari bosen mah kang...mung panasaran we akang mah.

PENJAGA : " emang panasaran kunaon kitu kang..? rame nya Film na teu matak bosen..??

KOSIN : " ah justru film na mah teu rame puguh oge..."

PENJAGA : " ( bari ngahuleng bingung ),,trus mun teu rame mah, nanaonan atuh akang sampe ka 3 balikan kadieu nonton film eta..??".

KOSIN : " akang mah panasaran we, Eta Mobil nu ngahalangan awewe keur ganti baju masih keneh parkir atawa geus maju..?? da akang mah yakin, pasti ayeuna geus maju jd moal ngahalangan eta awewe ganti baju. ( bari beungeut pe de )".

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar