Kamis, 05 November 2009

SARMILI VS DOKTER

Mang Sarmili ngarasa mun unggal usik sok nyeri beuteung siga aya nu ngegelan peujit unggal poe...geus kitu maneh na indit ka dokter niat rek nanyakeun panyakit naon nu nimpa maneh na sampe ka nyeri beuteung unggal poe...pas geus di dokter maneh na di pariksa trus nanyakeun hasilna..

SARMILI : " pak Dokter, punten ari abi teh panyawat naon atuh ieu teh..??". ( bari beungeut panasaran )

DOKTER : " ( bari beungeut nu bingung ) ..kieu pak, bapak teh kaserang panyawat aneh pisan, mungkin ieu mah bapak teu damang gara2 aya nu sirik ka bapak ".

SARMILI : " naha naon hubungan na nu sirik sareng nyeri beuteung..??". ( bari beungeut bingung trus gagaro kelek )

DOKTER : " janten kieu pak, sesuai td diagnosa...bapak teh secara fisik mah sehat teu aya nanaon, mung pas di Ronsen dina patuangan bapak aya bubuk beling, paku payung, silet, sareng pecahan beling nu lain. jadi kasimpulan na bapak aya nu Nyantet.

SARMILI : " aeh ari bapak....naha teu terang kitu..apanan abi teh pemain Kuda Lumping..??"

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar