Kamis, 05 November 2009

PREMAN NGALAMAR KAWIN

aya hiji Preman TERMINAL CIKUNGUNYA ( eh perasaan cikungunya mah ngaran panyakit, naha jd ngaran terminal..?? baeh ah da ngarana ge ngacaprak..hihihi ).

kacaritakeun eta Preman teh boga kabogoh budak na Pak. Haji nu terkenal di lembur eta...manehna datang ka imah Pak Haji niat rek ngalamar budakna.

PREMAN : " Pak, dupi maksad simkuring kadieu teh aya niat nyuhunkeun izin bade ngalamar si neng putri bapak nu geulis siga turis ".

PAK HAJI : " Kela, Bapak mah asa hariwang mun si neng nikah ka ujang." ( bari nada nu sinis jeung judes )

PREMAN : " tong hariwang bapak mah, upami si neng sareng simkuring mah bakal aman".

PAK HAJI : " Emang ujang tos gaduh naon bade ngalamar si Neng..??". ( bari angger siga nu keuheul ka eta preman )

PREMAN : " simkuring mah beukel ngalamar teh ngan Gaduh 2 perkara nu diandelkeun ku simkuring, nyaeta :

- kahiji : simkuring gaduh barang nu bakal nyenangkeun si neng unggal dinten...

- kadua : simkuring gaduh kawani kanggo geulut sareng bapak pami bapak keuekuh teu ngijinan simkuiring nikah jeung si neng".
( bari nembongkeun tatto gambar cucuk lauk.... )

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar