Kamis, 05 November 2009

KALAKUAN AWEWE NU BELEGUG

aya tatangga uing awewe, sebut we lah ngaran na mah NENG ROSI ( nama aslina mah ROSIDIN ).

manehna lamun ulin sok make Rok Pendek, saking pendek na eta Tungtung Anderok teh lain handapeun Tu'ur, tp handapeun Bujal ( bae ah ngarana oge ngacaprak )...

kacaritakeun manehna sok di heureuyan ku kabeh lalaki nu sok narongkrong di handapeun tangkal Jambu, trus maneh na ngomong ka indung na :

NENG ROSI : " Bu, neng mah sok resep mun ngaliwat ka jalan nu aya tangkal Jambu tempat pemuda nongkrong".

INDUNGNA : " naha kunaon kitu neng..??"

NENG ROSI : " Eta we mun ngaliwat kadinya teh pasti di pegat ku pemuda bari sok pasihan artos Rp.20.000,- hasil patungan maranehna, tp syarat na Neng kudu daek naek kana tangkal JAmbu eta selama 15 menit ".

INDUNGNA : " aeh ari neng, na teu nyadar kitu..?? pasti maraneh na teh rek no'ong Calana Dalam nu dipake ku neng..geus isuk mah ulah daek deui model kitu ".

kacaritakeun isuk na si Neng Rosi balik ka imah bari ngomong deui ka indung na....

NENG ROSI : " Bu, tadi neng dipasihan artos deui, malah mah jd Rp.50.000,- ngan biasa we Neng kudu naek tangkal Jambu tp rada lami sampe ka setengah jam ".

INDUNGNA : " na ari maneh teh nanaonan..?? ( bari ngamuk )...apanan kamari geus di bejaan eta lalaki teh tujuan na rek No'ong Calana Dalam ".

NENG ROSI : " ah tenang we atuh bu tong hariwang, da soalna tadi mah Neng oge teu pake Calana Dalam... jd maraneh na moal bisa no'ong Calana Dalam Neng ". ( bari beungeut tanpa dosa )

INDUNGNA : " Na ari silaing teh meuni kabina2 belegug...". ( bari digebug ku sapu injuk )

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar