Kamis, 05 November 2009

NU ANYAR NGALAHIRKEUN

Aya Ibu-ibu nu anyar ngalahirkeun budak lalaki, budak na lucu pisan siga indung na..tp eta budak pas lahir rada aneh, berat na 8 kilo trus panjang na 75cm..

kacaritakeun pas budak eta geus lahir trus kolot na bingung mere ngaran budak eta, saking ku reuwas da maklum budak nu kahiji..akhirna eta kolot na rembuk masalah ngaran budak

IBU : " Pak, ieu budak teh rek di bere ngaran saha..??

BAPAK : " Duka puguh bapak ge bingung, ari kahayang bapak mah ieu ngaran budak teh aya rada semu ngaran Arab

IBU : " Muhun ibu ge sami, sugan we rada sae namina...( bari mikir trus si ibu nyeletuk...)..kumaha mun namina ABU BIN JADNAHU..?? meh aya hubungan jeung nyeri na ngalahirkeun...

BAPAK : " Naha..naon hubungan na eta ngaran budak jadi kana nyeri ngalahirkeun..??

IBU : " Apanan ABU BIN JADNAHU teh singkatan dina ( Asa BUcat BIsul Nu JADii NA HUlu )

BAPAK :" Aeh ari ibu,,geus we atuh sakalian bere ngaran ABU GAIB ( Asa BUngah Geus Aya Ieu Budak )...( bari ngahuleng da bingung )

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar