Kamis, 05 November 2009

SI KATRO

Si Katro pemuda desa nu bangor pisan,,,hiji mangsa maneh na teu boga duit da hayang meuli minuman jang mabok,,akhirna maneh na maling Sapi nu H. Muhdi tatangga na...tp kabeneran kapanggih ku warga nu keur ngaliwat, jd we maneh na di tewak jeung di bikeun ka kantor polisi..

pas keur di kantor polisi manehna di tanya :

POLISI : " geus lila maneh maling sapi..??"

KATRO : " teu acan pernah pak..."

POLISI : " naha kunaon atuh maneh ayeuna maling sapi..??"

KATRO : " sumpah pak, abi mah teu maling sapi..." ( bari angger teu daek ngaku )

POLISI : " aeh silaing teh.. apanan geus puguh ieu aya buktina..!! ( bari nunjukeun sapi nu di paling si katro )

KATRO : " Pak..abi mah niat na oge maling tali na hungkul butuh jang nalian pageur imah, ngan eta mah Sapi na we nu salah hayang ngilu ka abi..nya atos we ku abi di ajakan ". ( bari beungeut tanpa dosa )

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar