Kamis, 05 November 2009

RENCANA NU GELO

Aya nu gelo ngarasa teu betah cicing di RSJ, maneh na hayang pindah ka Pos Ronda....akhirna maneh na ngarencanakeun rek kabur ti RSJ eta ku jalan Ngajleng kana Tembok Bangunan RSJ nu di Tukang..

Nu Gelo 1 : " pokona ke maneh urang kabur lewat Tembok bangunan nu di tukang Gedung ieu, tugas maneh nempokeun petugas jaga, mun aya nu ngaliwat bejaan uing nya?". ( bari geus semanget jeung pede )

Nu Gelo 2 : " Siap, ke maneh tiheula ngajleng Kana tembok, trus tempo situasi di luar aman teu, mun aman uing rek nurutan ngajleng tembok".

nu Gelo 1 : " Nya geus, atuh ayeuna uing rek ka tukang kabur lewat tembok tukang".

Nu Gelo 2 : " nya atuh sok geuwat".

Kacaritakeun, pas nu gelo 1 eta geus ka tukang ujug2 balik deui bari ngomong siga nu reuwas...

Nu gelo 1 : " wah gawat euy, di tukang na can di jieun bangunan tembok, ngan aya kebon hungkul jd uing teu bisa ngajleng tembok".

Nu gelo 2 : " wah gagal atuh rencana mun kitu mah, nya geus atuh ayeuna mah tungguan we sampe ka bangunan nu di tukang di tembok meh rencana berhasil ".

Nu Gelo 1 : " nya bener euy ide maneh alus pisan ". ( bari culang cileung )

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar