Kamis, 05 November 2009

KONSULTASI MASALAH UBAN / HUIS


Aya pasien awewe bangor, trus manehna konsultasi masalah kecantikan tp salah konsultasi malah datang ka dokter specialis psikiater...

DOKTER : " Aya naon nu kedah di baktos bu..??

AWEWE : " ieu dok, abi teh badekonsultasi masalah rambut, soalna rambut abi Uban sadaya sampe ka bodas pisan, jadi ngaganggu pisan kana penampilan abi "

DOKTER : " ooh..Ibu itu mah wajar soalna khan eta rambut munculna mastaka ibu nu janten PUSAT PIKIRAN...!! janten warna na bodas"

AWEWE : " Oh kitu dok,,,( bari ngahuleng ) ..trus naha atuh ari rambut nu hiji deui mah eta teu pernah bodas, tp warna na tuluy wae hideung sampe ka ayeuna..??"

DOKTER : " Ooh..Itu mah wajar bu hideung oge da kotor, soalna eta rambut muncul na dina PUSAT HIBURAN, janten we hideung da maklum kotor gara2 seu'eur teuing pengunjung".

AWEWE : " ooh kitu dok,,pantesan atuh...( bari ngaleos da era )

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar